Pyrmovs Border

Pyrmovs Border

Om bloggen

Bloggen vil blive brugt på at fortælle om vores oplevelser med hundene - når vi har været til stævner/konkurrencer eller blot træning.

Agilitystævner i februar

Agility - stævnerPosted by Kisser Pyrmov Sun, February 26, 2017 16:12:43

Agilitystævner – henholdsvis VAS og DcH Fakse

Vallensbæk Agility – BCK havde inviteret til agilitystævne indendørs – Felix var tilmeldt i klasse 1.

Felix fornemmede tidligt at vi skulle af sted, han holdt øje med os og vi kunne ikke komme ud uden at han fulgte med.

Klassen startede med de 2 springløb. I det første løb var der lidt ”uro” i starten, så det blev en vægring ved spring 2, resten af banen gik rigtig godt. Det svære på banen kørte bare. Desværre fik jeg ikke kaldt på Felix lige efter slalommen, så han tog et forkert spring.

I det andet springløb var der lidt mere ”uro og forstyrrelser” på forbindelsen mellem Felix og jeg, så ca. halvdelen af banen var bestemt ikke kønt, men den sidste halvdel gik rigtig godt og jeg fik drejet Felix med en ”venstre”-kommando selvom han var 8 – 10 meter foran.

Efter frokostpausen skulle der så løbes agility.

Felix var meget ivrig for at komme på banen, men blev siddende til start. Rigtig fine felter og løb først fra dem, da han fik lov. Da jeg ikke helt huskede de ”4-punkter” bl.a. jævne, rolige bevægelser rev Felix 2 overliggere ned og løb forbi vippen. Han tog dog vippen, men havde jo fået en vægring. Vi kom i mål med 3 fejl (15 fejlpoint) i tiden 39,67 sek. – banetiden var 52 sek. – og blev nr. 17 ud af 35 hunde.

I det andet agilityløb lignede starten den forrige bane – det gik rigtig fint. Jeg fik desværre presset Felix i slalommen ved at komme for langt frem, så Felix smuttede ud af slalommen og for ind i tunnelen – ellers et rigtig godt løb. Trætheden havde dog meldt sig, så han snuppede den sidste overligger, men slap den hurtigt igen.

Der var flere som bemærkede, at Felix løb rigtig fint og han så glad og sød ud når han løb.

Kan kun være enig – han er en glad og meget sød hund som også er rigtig dygtig.

Lørdagen efter kørte vi til Faxe. Felix skulle løbe ag kl. 1 og sp kl. 1. Pil skulle løbe senior for første gang – agility og spring kl. 2.

Felix gennemførte begge sine løb og blev henholdsvis nr. 7 og 10 ud af 12.

Pil var glad og løb fint. Det blev en 3. plads og en disk. Disken må jeg tage ansvaret for!  • Comments(0)//blog.pyrmovs-border.dk/#post35