Pyrmovs Border

Pyrmovs Border

Om bloggen

Bloggen vil blive brugt på at fortælle om vores oplevelser med hundene - når vi har været til stævner/konkurrencer eller blot træning.

Ingen pinde!

Agility - stævnerPosted by Kisser Pyrmov Fri, March 31, 2017 14:42:21

Vi har været en tur (forlænget weekend) på Bornholm. Selvfølgelig boede vi i ”vores” sommerhus på Dueodde.

Hundene kender huset og omgivelserne så de hygger sig. Lørdag og søndag deltog jeg i agility-stævne med Felix (4 klasseløb hver dag), Pil (3 seniorløb hver dag) og Sweet (1 seniorløb hver dag). Selvom der ikke blev skrevet nogen ”pinde” i Felix’s bog, kunne vi glæde os over nogle rigtige gode løb – også dem som endte med diskvalifikation. Der var til gengæld heller ikke nogen pinde i Felix’s mund! Det blev til 2 fine anden pladser – begge løb med en enkelt fejl. Desuden fik han 2 præmier for at gennemføre klassen henholdsvis en 4. og en 6. plads – der var 12 hunde i klassen. Altså gennemførte han i alt 4 løb.


De gennemførte løb, kan ses her:


3 af de 4 løb, hvor vi blev disket, kan ses her:

Pil var rigtig glad og løb! Jeg havde lidt svært ved at følge med Pil og kunne IKKE nå at lave de blind-skift jeg plejer med hende. smiley Pil fik 2 første pladser, 2 anden pladser og 2 disk.
Dejlige billeder af Pil - fotograf Leif Kjærgaard.

Sweet nød at være med til at løbe – det første løb endte med en disk – sikkert min fejl. Det andet løb var fejlfrit, dog med lidt tidsfejl men alligevel godt nok til at vinde klassen. smiley

Det blev en ganske fin præmiehøst samlet set.


Lørdag aften spiste vi i Pandekagehuset i Gudhjem. Vi var de eneste gæster og værten (Gustav) hyggede om os. Det ene glas rødvin jeg havde bestilt blev til 1½ - 2 glas (dog kun 1 på regningen). Da Gustav hørte, at jeg ikke kunne spise dessert mente han, at vi skulle have en Irish Coffee – uden beregning. Den smagte godt, men jeg blev noget ramt at de der procenter. He he – jeg underholdte Steen hele vejen hjem til Dueodde. smiley

Ud over stævnet var vi en tur på Hammershus – desværre i en meget tæt tåge. Det virkede helt spøgelsesagtigt.

Den sidste dag var vi en tur ved stranden, hvilket fik Blue til at blive 10 år yngre (sådan virkede det i al fald). Pil var også meget glad – hun elsker vand og fik også lov til at hente en ”pind”.

Det eneste lyspunkt vi kunne se da vi havde pakket bilen for at køre hjem, var at vi har bestilt sommerhuset senere på året.

  • Comments(0)//blog.pyrmovs-border.dk/#post37