Pyrmovs Border

Pyrmovs Border

Om bloggen

Bloggen vil blive brugt på at fortælle om vores oplevelser med hundene - når vi har været til stævner/konkurrencer eller blot træning.

DcH Jyderup og Nykøbing/Rørvig

Agility - stævnerPosted by Kisser Pyrmov Thu, August 31, 2017 19:41:54
Pil og Felix var tilmeldt stævne lørdag og søndag henholdsvis i Jyderup og i Rørvig.

Pil løb 2 senior-løb i klasse 2 begge dage og gennemførte 3 ud af de 4 løb. Det blev så også 3 første pladser. Seje Pil som løb rigtig fint. I det løb som endte med en disk havde hun endda fart på og satte farten op i slalom, så det var trods resultatet et super løb.Pil med weekendens præmiehøsten. smileysmiley

Felix var tilmeldt de 2 klasse 1-løb samt de 2 åbne klasser begge dage. I Jyderup gik det ikke så godt resultatmæssigt, men en 4. plads i agility kl. 1 blev det til. I Rørvig blev begge agility-løbene gennemført. Spring åben var noget rod, men spring klasse 1 var et super godt løb - fejlfri til Felix kom om på den forkerte side af et spring som han tog - og så fejlfri resten af banen. De 2 agility-løb og spring klasse 1 kan ses her.
Agility kl. 1
Agility åben,
Spring kl. 1

Flash var med og fik leget med flere unge hunde i Jyderup og var godt træt. I Rørvig fik hun flere nye venner. Hun er så sej og tager det hele i stiv pote.

  • Comments(0)//blog.pyrmovs-border.dk/#post45