Pyrmovs Border

Pyrmovs Border

Om bloggen

Bloggen vil blive brugt på at fortælle om vores oplevelser med hundene - når vi har været til stævner/konkurrencer eller blot træning.

Farvel

Sweet, 11-06-2005Posted by Kisser Pyrmov Thu, May 31, 2018 16:34:09
Sweet 31. maj 2018

En mærkelig dag på mange måder. I sidste uge var Sweet til Nose Work tirsdag aften. Hun var ivrig og meget nysgerrig. Hun brugte sine næse og virkede meget glad. Heldigvis fik jeg optaget et par videoer af hende og Jeannette som jeg fulgtes med tog flere billeder af hende.

De næste dage gik som de plejer. Søndag spiste Sweet ikke sin mad op, men virkede glad og tilfreds. Mandag var der så endnu mindre mad-lyst, men lidt vådfoder gled ned.

At hun sov en del var ikke så underligt da hun jo var en ældre dame. Tirsdag gik jeg en alene-tur med hende og der gik alarmklokkerne i gang. Onsdag tog jeg på job, men med en underlig fornemmelse. Heldigvis var der stor opbakning fra min chef og kollegaer til at jeg tog tidligt hjem. Tiden var kommet - Sweet ville ikke mere. Tidligt torsdag den 31. maj tog vi så til dyrlægen, som nok spurgte om han skulle forsøge at udrede symptomerne, men det syntes vi ikke - hun skulle ikke lide mere og han var enig med os.

Hun sov stille og roligt ind i sin elskede hundekurv.

De 3 andre hunde har sagt farvel til hende. Du kan læse vores sidste hilsen til Sweet her  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.